CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, June 12, 2008

MeMBeR-MemBEr Praktikal


Wat peNGetahuan KoraNG sumE aku Wat PraKTikaL kat KPDnHEp Kajang!!!

seronok BEB praktikal kat sini...
member-member Upm yang praktikal ngan aku,
nak tau siape?

AkU
RiNA
FaraH
NabiL
AmIEn
Praba- Manca

yang seronoknya sume pu dr KPZ...

kos pengguna n pem pio.....

jadual harian kiteorag

-pgi lepak2, kul 9 minum pg.... tgahari makan kul 12.30, kul 1 main pingpong, pastu kul 3 solat zohor n kul 4 minu petang... hahaha best kan!!! tempat2 yaang kiteorang lepak kat dlm opis ni, best2 tau name nye...

korang nak tau?
kiteorang panggil,

mahkamah ampang, tesco, fail bukit aman, KL n yang terbaru giant... huhuhu

tempat mkn kiteorang, k5,ayza n madinah....


ketua pengarah KPDNHEP kajang plak, kami sume panggil Dadyy... hahahha

mmg seronok la...
x saba nak tugu 20 jun nak abis praktikal... rase sronok tp der gak rase sedih beb... x pe la hope leh jupe lg pekerja2 kat opis ni lg... hehehe


cau, bye....

3 comments:

arwennisa said...

akak, nisa nih..welcome to the blogging world ok....kalo free datang blog nisa..

arwennisa said...

akak kene tag..sile la datang blog nisa n buat tag yg nisa dah buat tuh..wajib buat tau..anda telah kene tag..

aniely said...

kak yan..nih adegan praktikal ker gathering nih?? asal pepagi tak ajak janie lepak sekali??? nih yang hanGin nih